Vad gäller när du flyttar ut?

Samtliga nycklar samt tvättcylindrar med två stycken nycklar ska inlämnas samtidigt vid vår reception senast den 1:a klockan 12.00 i det månadsskifte som avtalet upphör att gälla. Om nycklarna inte lämnas tillbaka får hyresgästen betala för ett cylinderbyte.

 

Efter att du sagt upp din lägenhet får du brev med förslag på tid för förbesiktning. Då besiktas de ytor som syns utan att möbler behöver flyttas. Lennanders Fastighetsförvaltning utför både för- och städbesiktning.

 

 

Tänk på att städa lägenheten noggrant innan du flyttar. Städbesiktningen bokas vid förbesiktning eller via telefon till Lennanders Fastighetsförvaltning. Om städningen inte är godkänd får du som avflyttande hyresgäst betala. Befintliga bruksanvisningar ska lämnas kvar till nästa hyresgäst.

Kom ihåg att avsluta ditt el-abonnemang. Anmäl även att du flyttar till den leverantör du valt för telefon, internet och tv.

För att posten ska komma till din nya adress är det viktigt att du gör en flyttanmälan i god före flytten. Detta kan du enkelt göra via hemsidan adressändring.se, genom denna får vissa myndigheter din adressändring men i övrigt måste du ändra din adress själv till föreningar, banker, försäkringsbolag, tidningar med mera.

  Har du autogiro så kom ihåg att själv avsluta det på din bank

Enligt § 26 i hyreslagen är du som hyresgäst skyldig att visa lägenheten, efter överenskommelse, för personer som får erbjudande att hyra lägenheten efter dig.

Sidansvarig Kundcenter 

Kontakta oss

Kustbostäder
Besöksadress
Sjögatan 28
613 81 Oxelösund

Öppettider Uthyrning

Telefontid
Måndag-torsdag 9.00–12.00

Besökstid
Måndag 13.00–16.30
Tisdag, Torsdag 13.00–14.30

Fredag
Stängt

Lunchstängt
12.00-13.00

Kontakta Uthyrning
Telefon 0155-388 50, knappval 2

uthyrningen@remove-this.oxelosund.remove-this.se