Jobba hos Kustbostäder

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen har cirka 11 000 innevånare och ett rikt kultur och föreningsliv.

Kustbostäder ingår med Oxelö Energi i Oxelösunds kommunkoncern.  Tillsammans är vi cirka 100 medarbetare som jobbar för samhällsnytta på ett affärsmässigt sätt.

Kustbostäder representerar allmännyttan. Vi är Oxelösunds största fastighetsföretag med cirka 1240 lägenheter och kommersiella lokaler. Vi svarar även för förvaltning och drift av Oxelösunds kommuns fastigheter och sköter kommunens gator, vägar, parker och andra offentliga platser.

Att arbeta för Kustbostäder innebär ett utmanande och spännande arbete. Ett arbete där du har nära relation till dina uppdragsgivare, kommuninnevånare, externa kunder och leverantörer.  Som anställd hos oss ingår du i ett team, där vi arbetar efter mottot ” vi förenklar Oxelösundarnas vardag”.  Viktigt för oss är även att våra kunder ska känna sig välkomna och bli bemötta på ett vänligt och trevligt sätt.

För att uppnå ett framgångsrikt arbete krävs engagerade medarbetare och en aktiv dialog. Vi tycker det är viktigt att du som anställd ska kunna vara med och påverka ditt arbete och din arbetssituation. 


Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha balans i livet. Därför erbjuder vi ett antal hälsofrämjande aktiviteter som hälsoprofiler, friskvårdsbidrag och andra aktiviteter genom kommunens fritidsförening.

Hur det är att arbeta inom fastighetsbranschen?

Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd Presentationsfilm.

 

 

 

 

 

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster
på Kustbostäder

Oxelösunds kommun

Här hittar du lediga jobb hos Oxelösunds kommun

Kontakt

Kustbostäder
613 81 Oxelösund

Besöksadress:
Sjögatan 28

Annelie Löfstedt
Personalchef
Telefon: 0155-388 22
annelie.lofstedt@remove-this.oxelosund.se

 

Kontakta Kustbostäder
Felanmälan: 0155-388 50, knappval 1
Uthyrning: 0155-388 50, knappval 2
Reception: 0155-388 50, knappval 3

E-post: kundcenter@remove-this.oxelosund.se

Besöksadress
Sjögatan 28

613 81 Oxelösund

Postadress
Sjögatan 28

613 81 Oxelösund