Nu bygger vi nya Prisman

Nu är vi i full gång med att bygga nya Prisman - ett helt nytt handelshus med 48 lägenheter vid Järntorget i centrala Oxelösund.

Kustbostäder bygger nu 48 stycken nya attraktiva lägenheter vid Järntorget i centrala Oxelösund med ytor i markplan för handel och service. Den nya fastigheten Prisman byggs med hållbarhet i fokus och kommer att bli Svanen-certifierad. Projektet bedrivs i partnering ihop med NCC.

De öppna och välplanerade lägenheterna med kök blir i storlekarna och ungefärliga ytorna 1:or på 35 kvm, 2:or på 55 kvm, 3:or på 75 kvm och 4:or på 100 kvm. Samtliga lägenheter är modernt utrustade, har egen balkong och det planeras för en trivsam privat innergård med lekplats och gröna ytor för de boende. Garageplatser finns i markplan. Planerad inflyttning under 2024.

Prisman har en Svanen-certifiering. Det innebär att mycket fokus ligger på hållbart tänkande vid inköp av material och hur kemikalier används i byggnadsprocessen. Men även en genomtänkt hälsosam miljö för de boende, med ett bra inomhusklimat. Svanen är Nordens starkaste miljövarumärke och borgar för högt ställda miljökrav.

Fastigheten kommer även att ha en solcellsanläggning på taket som försörjer fastigheten med elproduktion.

Är du intresserad av ett centralt och bekvämt boende i Prisman? Börja med att ställa dig i Kustbostäders bostadskö för att samla poäng tills det är dags att börja söka!

Obs! Detta är skissbilder för Prismanhuset och konceptbilder på lägenheterna. Avvikelser kan förekomma till slutgiltiga lösningen.

Drönarbild med utsikt ramdalshöjden
Fastighet Björntorpsvägen
Prisman vy mot Sydost
Prisman, vy från Gallerian
Prisman 6 vy över innergård
Prisman 6, vy över innergård
Fastighet Björntorpsvägen
Fastighet Björntorpsvägen
sovrum litet
interiör lägenhet

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer