Inbjudan informationsmöte onsdag 19 januari

Vi bjuder in dig som berörs av ombyggnationen och bor i närheten av Prisman 6 till ett digitalt informationsmöte onsdag 19 januari 18.30-19.30. Du som berörs ska även fått en inbjudan via brev.

Varmt välkommen till ett möte där du får veta mer om byggnationen av nya Prisman vid Järntorget och hur det kan påverka dig.
Vi kommer att starta lättare rivning av nuvarande Prisman måndag 17 januari. Då tas allt material tillvara som går att återbruka och använda på nytt som dörrar, fönster, handfat och liknande. Nästa steg blir att sätta upp staket och inhägna hela byggnaden innan tungrivningen startar i mars.
För att du som berörs av ombyggnationen ska känna dig väl insatt i vad de olika momenten innebär och hur de kan komma att påverka dig under året bjuder vi in till detta Teamsmöte där du har möjlighet att få svar på dina frågor.

Du som vill delta i det digitala informationsmötet anmäler dig via formuläret senast tisdag 18 januari Där kan du även fylla i om du vill ha framtida nyhetsbrev med information om ombyggnationen av Prisman 6.

Vi skickar ut en länk till Teamsmötet under onsdag 19 januari.

Anmälningsformulär digitalt informationsmöte onsdag 19 januari 18.30-19.30.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer