Oxelösunds logga

Covid-19 Corona

På grund av effekterna av Coronaviruset och de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten gått ut med så har vi gjort vissa anpassningar i våra arbetsrutiner.

Max 3 besökare i receptionen

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför begränsat antalet besökare till max 3 stycken i receptionen.

Vi tackar för din förståelse och ber dig även att komma ensam på ditt besök, vänligen låt ditt eventuella sällskap vänta utanför.

Felanmälan

När det gäller felanmälningar kommer vår personal att ställa följdfrågor till dig som felanmäler för att kunna säkerställa om det är akut fel eller om det kan vänta, samt om du är över 70 år och/eller ingår i en riskgrupp. Bedöms inte felanmälan som akut ber vi dig som kund att återkomma med en ny felanmälan när situationen mattats av.
Du blir kontaktad av vår personal innan de kommer hem till dig.

Pågående och planerade projekt

• I pågående och planerade projekt som till exempel renovering där vi behöver ha tillgång till lägenheter så kommer ansvarig projektledare på Kustbostäder att koordinera detta enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Detta gäller främst lägenheter där hyresgästerna är över 70 år eller på annat sätt tillhör en riskgrupp.
• Gällande övriga projekt där vi kan vänta med eventuella renoveringar och installationer, kommer vi att återkomma med nya tider framöver när allt lugnat ner sig.

Vi tar situationen på allvar

Du kan känna dig trygg med att våra medarbetare följer de riktlinjer myndigheterna gått ut med.

  • Vi är inte på jobbet om vi är sjuka.
  • Vi tvättar händerna och använder handsprit.
  • Vi frågar alltid personen/personerna som är hemma om de är friska.
  • Vi tar inte i hand eller har någon kroppslig kontakt med hyresgästerna.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer