Loggan för Oxelösunds kommun

Nu kan du registrera dig i bostadskön utan mobilt bank-id

HomeQ har uppdaterat sin plattform och erbjuder nu dig utan mobilt bank-id möjligheten att logga in med e-post och lösenord. Du som redan är registrad kommer att behöva välja till ett lösenord.

Det innebär att du inte behöver ha mobilt bank-id för att kunna registera dig i vår bostadskö. Istället identifierar du dig med hjälp av id-handling och foto som du kan lägga in direkt med hjälp av din mobiltelefon. Det blir även enklare och snabbare att använda tjänsten i inloggat läge då du inte behöver logga in varje gång du besöker HomeQ.

Du som redan i dag är registrerad i bostadskön med mobilt bank-id kommer att få ett meddelande när det är dags för dig att byta inloggningssätt. Du väljer då ett lösenord och godkänner det med mobilt bank-id. Därefter kommer du fortsättningsvis bara att logga in med e-postadress och lösenord.