Bild på några av Kustbostäders trognaste Hyresgäster

Några av Kustbostäder trognaste hyresgäster som bott hos Kustbostäder i många decennier.

Publiceringsdatum:

Kustbostäders trognaste hyresgäster

Rekordet är fem decennier. Men flera har bott i tre eller fyra decennier hos Kustbostäder. De är därmed de absolut trognaste hyresgästerna. Nu uppvaktas de med blommor och får en rabatterad månadshyra.

– Vi tyckte det var på tiden att uppmärksamma våra trognaste hyresgäster, säger Linda Bernehjält Fastighetschef på Kustbostäder. Det är många som trivs bra i våra bostäder och att människor bor kvar länge bidrar i hög grad till trivsel, trygghet och god grannsämja, berättar Linda. Så vi är tacksamma att våra trogna hyresgäster är med och bidrar till ett bra boende. Det vill vi belöna, avslutar Linda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer