Möt Linda Bernehjält - erfaren ledare med bred teknisk kompetens

Från jobb som drifttekniker, fastighetschef för större gallerier samt jobb på internationella företag till att landa i Oxelösund som chef på förvaltningen på Kustbostäder.

Hur känns den kontrasten?
- Jag ser just småskaligheten och att man i en liten organisation kommer närmare varandra som en stor fördel. Att få jobba med samhällsnytta istället för kommersiella värden ger ett mervärde. - Kustbostäders mission ”vi förenklar oxelösundarnas vardag” visar tydligt att det är just samhällsnyttan som är viktig i vårt uppdrag. Trots att det är en mindre organisationen så finns det en stor bredd i uppdraget och det är något jag trivs med i mitt arbete. - Jag gillar att jobba med både teknik och människor, att få skapa och utveckla relationer inom organisationen. Vi på Kustbostäder har fortfarande ett personligt möte med kunderna vilket är ett Möt Linda Bernehjält - erfaren ledare med bred teknisk kompetens värde som blir alltmer unikt i den digitaliserade världen.

Har du någon tidigare koppling till Oxelösund?
- Jag är född och uppvuxen i Nyköping, men har tillbringat många skollov här i Oxelösund då min farmor och farfar hade sommarställe i Danvik. En favoritplats i Oxelösund är fortfarande Kattberget i Danvik. Jag gick även KYutbildning i process- och underhållsteknik i Oxelösund.

Vem är Linda utanför arbetet?
- Jag är gift, bor i Trosa med min man, barn, katt och hund. Jag gillar både yoga och att vara ute i naturen. I och med att jag gärna utmanar mig själv så har jag numera även ett stort hästintresse. Från att varit riktigt rädd för hästar så bestämde jag mig en dag för att övervinna rädslan och började rida. Idag har jag till och med en egen häst, avslutar Linda Bernehjält.