Annons driftchef fastighetsservice

I skärgårdstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kustbostäder är Oxelösunds största fastighetsföretag med cirka 1240 lägenheter och kommersiella lokaler. Vi svarar även för förvaltning och drift av Oxelösunds kommuns fastigheter och sköter kommunens gator, vägar, parker och andra offentliga platser

Kustbostäder ingår med Oxelö Energi i Oxelösunds kommunkoncern. Tillsammans är vi cirka 100 medarbetare som jobbar för samhällsnytta på ett affärsmässigt sätt. Som anställd hos oss ingår du i ett team där vi arbetar efter mottot ”vi förenklar Oxelösundarnas vardag”.
Nu behöver vi en

Driftchef för fastighetsservice

Som driftchef har du en varierad och självständig roll direkt underställd fastighetschefen. Uppdraget innebär att du har budget- och personalansvar för en personalgrupp på cirka 11 medarbetare som arbetar med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom fastighetsservice.

I din roll ingår att ha ansvar för din verksamhet och dess kvalitet, ha god ekonomisk och affärsmässig syn på organisationens resurser samt ansvar för dina medarbetare och deras arbetsmiljö.

Du leder genom ett coachande förhållningsätt med god förmåga att motivera din personal i vardagen samtidigt som du leder och fördelar arbetet. Du är flexibel och kan i en planerad vardag hantera det oplanerade.

Du har mycket lätt att samarbeta och kommunicera med kollegor, entreprenörer, konsulter, samarbetspartners, kommuninnevånare och hyresgäster.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att

 • planera och följa upp mål, prioriteringar och leveranser gällande egen personal och köpta tjänster.
 • bedriva verksamheten affärsmässigt och kostnadseffektivt.
 • säkerställa att lagar och förordningar följs.
 • kontrollera och löpande följa upp ekonomi- och personalplanering.
 • ha personal- och budgetansvar för cirka 11 medarbetare, vilket innebär att utveckla gruppen och medarbetarna, sätta individuella mål och lön för varje medarbetare samt hålla resultat- och uppföljningssamtal.
 • ha arbetsmiljö- och rehabiliteringsansvar för underställd personal och arbeta aktivt med systematiskt arbetsmiljöarbete som främjar ett hållbart arbetsliv. Arbetsmiljö-ansvaret avser både den fysiska och den psykosociala arbetsmiljön.
 • vara en kommunikativ ledare och en varumärkesbyggare i alla sammanhang.

Kvalifikationer

 • flerårig erfarenhet som chef med personalansvar samt meriterande om du arbetat inom fastighetsbranschen, gärna inom byggsektorn.
 • tidigare erfarenhet av personalansvar samt besitta tydliga ledaregenskaper.
 • vana att självständigt ta kundnära och affärsmässiga beslut.
 • du har arbetat med ansvar för mål- och verksamhetsstyrning.
 • du är en god administratör med data- och systemvana, med goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är avgörande för rollen.

Att jobba hos oss

Du får ett omväxlande arbete med engagerade och positiva kollegor med möjlighet att växa internt. Vi erbjuder ett antal hälsofrämjande aktiviteter som hälsoprofiler, friskvårdsbidrag och andra aktiviteter genom kommunens fritidsförening.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Arbetstid: Dagtid
Körkort: B

Har du frågor, kontakta

Linda Bernehjält, fastighetschef telefon 0155-388 09
Annelie Fröjd, Vision telefon 0155-388 27

Du hittar mer om oss på kustbostader.se

Sista ansökningsdag 2022-09-30. Skicka din ansökan till hr@oxelosund.se

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer