Med livet i centrum - 48 nya lägenheter i Prisman, inflytt september 2024

Livet är det som händer varje dag. Och för att få ut mer av livet är det smart att göra vardagen lite mer bekväm.

Att du glömde handla mjölk gör inget när du har 75 steg till mataffären. Som granne med restauranger kan middagen bli otroligt okomplicerad. Och visst är det väl vardagslyx att kunna cykla till havet på några minuter.

Livet i en nybyggd hyresrätt i nya Prisman är bekymmerslöst. Den egna oasen på Järntorgets tak är ditt lugn. Mitt i centrum.

Storlek lägenheter

De öppna och välplanerade lägenheterna med kök blir i storlekarna och ungefärliga ytorna 1:or på 35 kvm, 2:or på 55 kvm, 3:or på 75 kvm och 4:or på 100 kvm. Samtliga lägenheter är modernt utrustade, har egen balkong och det kommer att finnas en trivsam privat innergård med lekplats och gröna ytor för de boende. Garageplatser finns i markplan. Planerad inflyttning under 2024.

Hyror 2024

Storlek lägenhet

Hyra kr per månad

1 rum och kök

5 930 kr - 6 383 kr

2 rum och kök

8 186 kr -8 637 kr

3 rum och kök

10 151 kr - 11 125 kr

4 rum och kök

12 847 kr - 13 748 kr

Individuell mätning och debitering av varmvatten. Diskmaskin är tillval som kostar 136 kr/månad.

Övrigt om fastigheten

Prisman har en Svanen-certifiering. Det innebär att mycket fokus ligger på hållbart tänkande vid inköp av material och hur kemikalier används i byggnadsprocessen. Men även en genomtänkt hälsosam miljö för de boende, med ett bra inomhusklimat. Svanen är Nordens starkaste miljövarumärke och borgar för högt ställda miljökrav.

Fastigheten kommer även att ha en solcellsanläggning på taket som försörjer fastigheten med elproduktion.

Är du intresserad av ett centralt och bekvämt boende i Prisman? Lägenheterna erbjuds löpande så vänta inte med att lämna din intresseanmälan. Gör din ansökan här. Länk till annan webbplats.

Obs! Detta är skissbilder för Prismanhuset och konceptbilder på lägenheterna. Avvikelser kan förekomma till slutgiltiga lösningen.

Beskrivning av avstånd till restaurang. apotek mm
Drönarbild med utsikt ramdalshöjden
Fastighet Björntorpsvägen
Prisman vy mot Sydost
Prisman, vy från Gallerian
Prisman 6 vy över innergård
Prisman 6, vy över innergård
Fastighet Björntorpsvägen
Fastighet Björntorpsvägen
sovrum litet
interiör lägenhet

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer