Vi förenklar oxelösundarnas vardag

Kustbostäder tillsammans med Oxelö Energi är närmare 100 personer som arbetar varje dag för att förenkla oxelösundarnas vardag.

Vatten i kranen, värme i elementen, hämtade sopor, lampor som kan tändas, någonstans att bo där du kan koppla upp dig till internet – inga konstigheter för dig och mig, det är något vi tar för givet för att vår vardag ska fungera och att vi ska kunna ha ett bekvämt liv. Bekvämlighet och service är precis vad vi på Kustbostäder och Oxelö Energi jobbar med, vi ser till att vardagens alla nyttotjänster rullar på så alla som bor i Oxelösund kan tänka på andra saker i sitt liv. Vi arbetar med det som kallas för samhällsnytta så att du kan komma till jobbet eller skolan på plogade och sandade vägar när det snöat. Att dina slängda sopor blir hämtade och att gatan utanför ditt hus blir sopad. Vi håller rent och snyggt i hela Oxelösund, ansar träd och buskar, städar skolorna, skurar trappuppgångar, sopar torgen, lagar bryggor och sköter badplatserna på somrarna. Kort sagt vi ser till att alla kan ha ett bekvämt liv i Oxelösund - vi förenklar oxelösundarnas vardag.

Kustbostäder är Oxelösunds största bostadsföretag med våra 1250 bostäder. Hos oss kan du bo i hus eller lägenhet. Centralt eller nära havet. De flesta oxelösundare bor hos oss någon gång under sin livsresa, det kan vara det första boendet som ung eller ett bekvämare och tryggare boende på äldre dar. Många av våra trogna hyresgäster är så nöjda med sitt boende att de glädjande nog stannar i decennier.

Det behövs fler bostäder i Oxelösund så just nu bygger vi 48 nya lägenheter vid järntorget i centrala Oxelösund.

Våra uppdrag från Oxelösunds Kommun

Vi på Kustbostäder sköter förutom våra egna fastigheter även underhållet, driften för alla skolor, förskolor och äldreboenden i Oxelösund. Dessutom har vi hand om gator, vägar, parker, grönområden, båtplatser, skog och jaktmarker. Allt på uppdrag från Oxelösunds Kommun som beställer och bestämmer omfattningen på de uppdrag som vi sedan utför.

Eftersom vi har så många arbetsområden och en stor bredd och variation i våra uppdrag har vi många olika yrkesgrupper anställda hos oss.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer